SQUEEZE LTD

€ 549

De SQUEEZE combineert een moderne, minimalistische vormgeving met specificaties die geschikt zijn voor de stad en omgeving. De 7 versnellingen maken de SQUEEZE snel en wendbaar voor een soepele rit doorheen het verkeer. Het hoekige frame, de gesofisticeerde kleuren en de matte, zwarte componenten maken van deze fiets een strakke, tijdloze compagnon voor jaren fietsplezier.

Gewicht

16,7 kg

UITGELICHT

WENDBAAR, OOK MÉT BAGAGE.

Met de standaard als los accessoire meegeleverde smalle voordrager voor lichte bagage biedt de SQUEEZE gebruiksgemak zonder in te boeten aan wendbaarheid. Doordat de bagage in het zicht ligt, is de voordrager de beste keuze voor in de stad. Het slanke design zorgt ervoor dat de fiets, ondanks de bagage, te allen tijde in een fietsenstalling past.

EEN VEILIGHEIDSUITRUSTING DIE ONGEMAKKEN VERMIJDT.

De SQUEEZE heeft reflecterende anti-lek banden, die dankzij de geïntegreerde taaie antilek-laag en reflecterende strips zorgen voor extra veiligheid onderweg. Wachten voor een verkeerslicht? Met het achterlicht met standlichtfunctie ben je ook zichtbaar in stilstaande positie. De krachtige LED-verlichting en het AXA veiligheidsslot maken de veiligheidsuitrusting van de SQUEEZE compleet.

SPECIFICATIES

VOORVORK
Vast Hi-Ten
Frame
Aluminium 6061
Motor
Accu
Versnelling
Shimano Altus 7v7sp
Remmen
Aluminium V-brakes
Velgen
Dubbelwandig aluminium
Spaken
Inox 18/8
Voorlicht
LED op batterij
Achterlicht
LED op batterij
Banden
Reflecterend anti-lek
Stuur
Aluminium
Stuurpen
Aluminium verstelbaar
Versteller
Handvat
Double density
Slot
Axa Solid
Zadel
Selle San Remo Vienna
Kleur
Sandstone, donkerblauw
Framematen
Dames D48 en D52
Optionele

GERELATEERDE PRODUCTEN

WINKELPUNTENGESCHIEDENISCONTACT