Nightrider

€ 629

Met de NIGHTRIDER fiets je veilig in het donker, dankzij de hoogreflecterende spatborden en stickers op het frame en de voorvork. Je beschikt ook altijd over veilige verlichting zonder batterijen, dankzij de voor- en achterlichten op naafdynamo. Bij stilstand blijft het achterlicht branden dankzij de standlichtfunctie. De 7 versnellingen en aluminium V-brakes maken de NIGHTRIDER snel en wendbaar voor een soepele rit doorheen de stad.

Gewicht

16,3 kg

UITGELICHT

EEN BESTICKERING DIE GEZIEN MAG WORDEN.

De bestickering van de NIGHTRIDER is vervaardigd uit 3M Reflectiv materiaal. Het materiaal heeft een unieke werking en helpt het oog objecten waar te nemen in een donkere omgeving, wanneer ze worden verlicht door een externe lichtbron. Zo wordt de NIGHTRIDER ook ’s nachts een echte eyecatcher.

VEILIG ONDERWEG DANKZIJ DE DUBBELE STANDLICHTFUNCTIE.

Wachten voor een verkeerslicht? Met de verlichting op naafdynamo met standlichtfunctie voor- é n achteraan ben je op de NIGHTRIDER ook zichtbaar in stilstaande positie. De krachtige LED-verlichting, reflecterende banden op dubbelwandige alu-velgen en het AXA veiligheidsslot maken de veiligheidsuitrusting van de NIGHTRIDER compleet.

SPECIFICATIES

VOORVORK
ZOOM Verend V-Brake
Frame
FRAME Aluminium 6061
Motor
Accu
Versnelling
Remmen
Aluminium V-brakes
Velgen
Mach1 Alu dubbelwandig
Spaken
RVS
Voorlicht
Union on-off, 50 Lux
Achterlicht
AXA Blueline
Banden
Kenda 700x35C Zwart
Stuur
ZOOM Aluminium Zwart
Stuurpen
ZOOM Verstelbaar Zwart
Versteller
Handvat
Slot
AXA ringslot Defender
Zadel
Selle San Remo Vienna
Kleur
Mat zwart
Framematen
Dames: R48, R52 en R56 Heren: H48, H52 en H56
Optionele

GERELATEERDE PRODUCTEN

WINKELPUNTENGESCHIEDENISCONTACT